Translate

03 februari, 2021

THE GREAT RESET 4 MAART

Wat zou daarmee bedoeld worden? Er zijn nu 2 resets bezig. De ene is dat de elite (1%) de MENSHEID WIL UITROEIEN, maar ze zullen behoorlijk tegengewerkt worden door, een enkeling die dit wil(len) voorkomen! Een van deze anderen is niemand minder dan Donald Trump!!!!
Bij zijn afscheid heeft hij niet voor niets gezegd, dat het beste nog moet komen! Hij wilde hiermee zeggen, dat Biden nooit president zal zijn, van de republiek, maar slechts president van de B.V. Amerika! Op 4 maart zullen de (nu nog) slapende schapen, een zware aardbeving te verwerken krijgen, dat ze ineens wakker worden, en ze zullen nog dagen, mogelijk weken, die naschokken blijven voelen! Ze zullen dan meteen inzien, dat de wappies, zoals de schapen hen noemen, het steeds bij het rechte eind hadden!



Een van die schokken die ze moeten verwerken is, dat Trump weer het WITTE HUIS WEER ZAL BETREDEN, ALS 19e PRESIDENT van de Verenigde Staten!
Het volgende, dat ze te verwerken krijgen, is dat de fake media ontmaskerd zal worden, door de aankondigingen van de echte naam van de First Lady (Di)!



Nog meer REDENEN OM AAN TE NEMEN DAT TRUMP WEER HET WITTE HUIS GAAT BETREDEN! Het volgende zal zijn, de instalatie van minister van kunst en cultuur, Michael Jackson (voormalig zanger)!
Ook zal er stil worden gestaan, bij het overlijden van voormalig president JFK (januari 2021 op 103 jarige leeftijd).
General Flynn zal neergezet worden op min. van defensie, terwijl Ivanka de financien voor haar rekening zal nemen.

Ook zal er aandacht worden besteed aan 9/11, worden de echte terroristen bekend gemaakt, die betrokken waren bij MH17, en wordt ook de exacte plek aangegeven, waar de MH370 is gebleven!
Ook zal worden aangekondigd, dat wij al een jaar in een HOAX leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten