Translate

13 januari, 2021

20 januari beëdiging Biden? Vergeet het maar!

Enkele leuke weetjes:

“Iets om over na te denken.

1. Trump was niet kandidaat voor de zoveelste verkiezing van vier jaar in 2016 – Trump werd door het leger benaderd om zich kandidaat te stellen en zijn hele overwinning was en is nog steeds een militaire operatie.

2. De eerste 4 jaar van Trump was om eerst het lagere moeras droog te leggen. Het moeras was / is diep en omvatte elke industrie in de wereld, bankwezen, film, farmaceutica, voedsel, noem maar op, zij controleerden het; er is veel afgehandeld.

3. Barack Obama ondertekende voordat hij zijn ambt verliet een uitvoerend bevel om iedereen gratie te verlenen voorafgaand aan alle misdaden in de regering. Dit is WAAROM niemand verantwoordelijk werd gehouden toen de Trump aantrad.

4. Deze moerasratten konden niet worden berecht voor die misdaden (dwz: Hillary e-mailschandaal, Clinton Foundation, FISA die de Trump-campagne bespioneerde, enz.) ~ Alleen misdaden nadat Obama zijn ambt had verlaten, konden worden berecht – daarom moesten nieuwe misdaden worden verstrikt.

5. Het leger moest hen betrappen op het plegen van misdaden met bewijs.

6. President Trump zei in zijn toespraak op 7 januari 2021: er zal “een soepele, ordelijke machtsoverdracht” zijn.

7. Dit betekent geenszins dat president Trump de macht overdraagt van zijn eerste termijn naar Joe Biden! Hoorde je hem Joe Biden zeggen?

8. We gaan over van het ter ziele gegane USA Corp naar de Republiek (niet Biden). President Trump krijgt technisch gezien geen ‘tweede termijn’ en zoals hij tweette, ‘zal niet op de inauguratiedag in januari zijn’ ~ dit betekent dat er geen inauguratiedag zal zijn. Dit was de laatste opgenomen termijn van een president die in de “American Corporation” diende.

9. President Trump heeft de Banking Act van 1781 uit Engeland ontmanteld. De Verenigde Staten worden weer een republiek en Donald J. Trump wordt de eerste president van de nieuwe republiek met een volledig intacte grondwet.

10. De startdatum voor de nieuwe Republiek is 4 maart 2021 ~ dit was de oorspronkelijke startdatum van de nieuwe president (totdat deze werd gewijzigd onder FDR in 1933).

11. Aan het einde van de toespraak van president Trump zei hij: “Onze ongelooflijke reis is nog maar net begonnen.” Boom.

11. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet, het is allemaal optiek; Bij militaire operaties is aan alles gedacht.

12. Trump behaalde een overweldigende overwinning en wordt de president van de nieuwe republiek.

13. De moerasratten die de afgelopen 4 jaar hun misdaad hebben gepleegd; en ze zijn nu verstrikt.

14. Het certificeren van bewust frauduleuze verkiezingen zoals Pence en het Congres zojuist deden, is verraad.

15. Nu is president Trump nog steeds de president van de Verenigde Staten tot 20 januari 2021. Hij heeft de macht om een beroep te doen op de opstand. De Insurrection Act behandelt verraad op militair niveau.

16. Waarom heeft de president de Insurrection Act niet eerder betrokken? Omdat het leger erbij betrokken is en mensen hem ervan zouden hebben beschuldigd een dictator te zijn. Hij heeft iedereen ruimschoots de gelegenheid gegeven om eerlijk te zijn met de frauduleuze verkiezing: het Hooggerechtshof, de DOJ, de rechtbanken, het congres en de vice-president. Ze kozen allemaal voor het grootste deel hun rijstrook en kozen ervoor om een (bewust) frauduleuze verkiezing te certificeren.

17. Veel Trump-aanhangers zijn onder druk gezet en bedreigd door de diepe staat, dat is altijd zo geweest. Mensen die tegen Trump lijken in te gaan, zijn ofwel bedreigd of maken deel uit van de diepe staat. Mensen hebben hun rijstroken uitgekozen.

18. Onderschat de president en deze militaire operatie niet. Trump lijkt vaak zwak voordat hij wint (lees The Art of the Deal). Twitter en Facebook verbieden nu de president (censureren) ~ dit geeft de president de mogelijkheid om het Emergency Broadcast System (opgezet in 2018) te gebruiken om contact op te nemen met alle Amerikanen voor wat ze moeten horen over de volgende stappen.

19. Trump heeft keer op keer gezegd: “we hebben het allemaal (het bewijs).” Hij heeft ook gezegd: “we zullen ons nooit overgeven.” En hij zei: “het beste moet nog komen!”
BR> 20. Bekijk of vertrouw de MSM niet; ze zijn diepe staat. Geef niet op. Houd het geloof. ”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten