Translate

19 februari, 2021

NEMEN WE NOG EEN HUGO SPECIAAL?

Of toch liever niet? Hier volgen een aantal redenen om geen vaccin (of zoals Hugo het noemt, frikandel) te nemen.
1) HET VACCIN bevindt zig nog in EEN EXPERIMENTELE FASE met de mens als PROEFKONIJN.
Hugo experimenteert met covid vaccins. Hij GOKT zelfs op zes verschillende. Dat heet experimenteren met de gezondheid van mensen. —>Ook met die van mensen die 100% gezond zijn. Immers mogen we pas weer alles, als je het covid vaccin neemt. (Manipulatie) Dit is verboden in de NÜRNBERGCODE.
Normaal duurt testen van vaccins meer dan vijf jaar. Maar Hugo vind dat nu niet nodig. Diegenen die wel het vaccin nemen ZIJN DUS DE TESTPERSONEN.

2) HET VIRUS zit in HET VACCIN!!!!! Lees de onderstaande berichten maar!
BESMETTING NA VACCINATIE
53 DODEN NA VACCINATIE
RAAR GEVOEL IN DE VINGERS
Bewezen is nu wel, dat sinds de invoering van het vaccin, eind december in Engeland, DIT VACCIN MEER SLACHTOFFERS HEEFT GEMAAKT, dan het virus zelf!

3) DE RISICO'S We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is. Op 6 januari kreeg de eerste Nederlander het coronavaccin. Het vaccin van Pfizer is onder de verordening van een noodsituatie goedgekeurd. Dit betekent dat het een experimenteel vaccin is en er nog geen officiële licentie verstrekt is.
Hugo heeft in een brief aan de Tweede Kamer toegegeven dat de NANO DEELTJES IN HET VACCIN een groot risico vormen, omdat het om nieuwe technologie gaat die nog nooit in goedgekeurde vaccins heeft gezeten. Waarom zouden anders de fabrikanten niet aansprakelijk gesteld kunnen worden?

4) ENKELE BIJWERKINGEN die genoemd zijn:
Hoofdpijn
Misselijkheid
Zwellingen
Koude rillingen
Vermoeidheid
Pijn
Irritatie in de keel
Luchtwegaandoening
Trombose
Bloeduitstorting
Tumor
Astma
Hartkloppingen
Hartinfarct
Hartstilstand
En zelfs de dood, maar daar hoefden wij ons geen zorgen over te maken, volgens Hugo.

Heeft Mark niet eens gezegd ZELF NOOIT GETEST te zijn? Immers als je geen klachten hebt, hoef je je niet te laten testen. Waarom zouden we ons dan laten vaccineren, als we gezond zijn? Als het vaccin zijn werk doet, hoe kan een NIET gevaccineerde dan iemand besmetten, die wel gevaccineerd is?

Mocht u na het lezen van dit artikel, EN ZIEN VAN DEZE VIDEO, nog zin hebben in een Hugo speciaal, ik in ieder geval niet. Indien u, tegen uw zin, toch op enige wijze, door wie dan ook, er wel toe wordt gedwongen, kunt u hen altijd nog wijzen op het Nürnbergtribunaal, waar ze zich dan kunnen gaan verantwoorden!

Nemen we deze?
Of deze?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten