Translate

12 februari, 2021

THE BEST IS YET TO COME

PIZZAGATE

De recente RELLEN BIJ HET CAPITOL kunnen we ons vast nog wel herinneren, maar wat is pizzagate?
Obama bestellde regelmatig midden in de nacht, voor een paar van zijn vrienden, voor $100.000 aan pizza, hamburgers en hotdogs. Maar wat wordt daar nu in werkelijkheid mee bedoeld? In de pedowereld staat pizza voor minderjarige kinderen, waarbij hotdogs staat voor jongens, en hamburgers voor meisjes. Maar hoe lang is dit nu gaande, en waar haalde Obama die kinderen vandaan?
Kunnen we de arrestatie van JEFFREY EPSTEIN nog herinneren? Dit gebeurde overigens in opdracht van Trump.
Ook heeft Trump er voor gezorgd dat er NA DE EXPLOSIE IN BEIRUT kinderen werden bevrijd, onder de grond op de rampplek.
Mocht je je afvragen, wat dat met de rellen op het Capitol te maken heeft? Dat probeer ik je uit te leggen, en dit gaat als een aardbeving aankomen, bij de niet wakkeren, die daarna nog vele nabevingen te verwerken krijgen!
De dag nadat Trump de verkiezingen verloor te horen, wat er ten tijde van de presidentschap van de demo(n)craten, onder zijn voeten (Witte Huis en Capitol) had afgespeeld. Er zaten namelijk vele, zwaar verwaarloosde, kinderen en volwassenen (leeftijd van 3 maand tot 60 jaar) in kooien, onder het Capitol, die via een tunnel vanaf het Witte Huis te bereiken is. Deze bunker en tunnel werden gebouwd in opdracht van G.W. Bush! Trump wilde ook deze mensen bevrijden, maar wat was nu de beste tijd, om dit te doen? Juist, op 20 januari, na de be(l)ediging van de nieuwe president, GEDURENDE de 10 DAYS OF DARKNESS!!!! Dit betekend niet dat het overdag donker zou zijn, maar 's-nachts alle verlichting niet aan zouden zijn, om deze mensen, die jarenlang geen (dag)licht hebben gezien, niet meteen te verblinden.

70 MILLION VOTES ENDED UP HERE

Opmerkelijk is wel, dat het muurtje van Trump miljoenen illegalen, kinderhandelaren en drugssmokkelaars tegenhielden, en Biden is begonnen met de afbraak, er weer 3.500 illegaal de grens oversteken, per dag!
THE BEST IS YET TO COME!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten