Translate

29 januari, 2021

Joe Biden and the globalist agenda

Vertaald uit Engels, door Google, sorry voor gramaticale fouten.

Voor iemand die het allesoverheersende wereldwijde plan voor massale menselijke uitroeiing niet begrijpt, hebben de gebeurtenissen in de wereld weinig zin.

Waarom zouden regeringen opzettelijk covid lockdowns bewapenen om hun eigen economie te schaden?

Waarom zouden coronavirusvaccins opzettelijk worden ontworpen om een snelle dood en onvruchtbaarheid te veroorzaken?

Waarom zou Bill Gates de atmosfeer willen vervuilen om zonlicht te blokkeren en wereldwijde hongersnood te veroorzaken als gevolg van mislukte oogsten?

Waarom is Big Tech bewapend tegen vrijheid, overvloed en waarheid?

Het antwoord is verblindend eenvoudig: er wordt wereldwijd gewerkt aan een poging om de mensheid van planeet Aarde te 'verwijderen'. Je zou het een wereldwijde genocide of een kosmische etnische zuivering kunnen noemen.

Joe Biden en zijn wrede regime tegen het Amerikaanse volk zijn slechts één tandje in de mondiale machine om met alle mogelijke middelen massale ontvolking te bewerkstelligen. Dit is de reden waarom het beleid van Biden opzettelijk is ontworpen om ineenstorting, armoede, slavernij en de dood te veroorzaken.

Dit zijn geen ongelukken. En dit is de reden waarom het Amerikaanse leger zich tegen Biden moet verzetten en Amerika moet heroveren, of de totale vernietiging van niet alleen onze constitutionele republiek, maar de toekomst van de menselijke beschaving zelf onder ogen moet zien.

Deze wereldwijde genocide-agenda legt ook uit:

Waarom het echte doel van "klimaatverandering" eigenlijk terravorming is, wat inhoudt dat de atmosferische chemie van de planeet verandert om CO2 te verminderen (om planten uit te hongeren) en zuurstof te verminderen (om mensen te doden). Hoe "global dimming" -projecten zullen resulteren in de engineering van wereldwijde mislukte oogsten, gevolgd door hongersnood en massale sterfgevallen (in de miljarden).
Waarom de energieprijzen opzettelijk worden verhoogd door het Biden-regime om voedselprijsinflatie te veroorzaken en de nationale economie ineen te laten storten.
Vandaag heb je generaal Austin (SecDef) zien aankondigen dat het Pentagon zijn prioriteiten verlegt om oorlog te voeren tegen 'klimaatverandering'. Deze verraderlijke daad zou de prioriteit van de Amerikaanse nationale defensie verminderen en in plaats daarvan het hele Amerikaanse leger richten op een denkbeeldige vijand die niets anders is dan een kwakzalverwetenschap. (Zal generaal Austin soldaten bevelen om hun wapens in de lucht af te vuren om de klimaatverandering te doden? Het is echt zo stom.
De Situation Update van vandaag voor 28 januari behandelt het kritieke nieuws van de dag en onthullende details van het plan om de mensheid uit te roeien. Met Biden in het Witte Huis (in ieder geval voorlopig), wordt dit plan tegen de mensheid versneld.

Big Tech doet het. Net als de reguliere media. Hun marsopdracht is om "de mensheid uit te roeien" met alle mogelijke middelen. Als je deze simpele, gruwelijke waarheid eenmaal begrijpt, is alles wat je uit de Biden-doodsmachine ziet komen meteen logisch.

Transgenderisme is ook een aanval op de duurzaamheid van de menselijke voortplanting, die nodig is voor het menselijk ras om langer dan één generatie te overleven.

Zullen we dan maar op Trump vertrouwen? The best is yet to come, trust the plan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten