Translate

13 januari, 2021

Wir haben es nicht gewusst?

Pas geleden gingen er geruchten rond, gelukkig nog wel, geruchten gebleken, maar het komt er binnenkort echt wel van, denk ik.
Vanaf vrijdag 15 januari [12 januari: persconferentie] geldt een reisbeperking van 15 kilometer vanaf je huisadres. Vanavond is het zogenaamd 'gelekt' naar de pers en zo is de media-strategie tijdens deze Lockdown steeds geweest: eerst 'per ongeluk' een proefballonnetje op laten gaan en dan kijken wat de reactie van het volk zal zijn. Ze gaan net zo lang door met absurde maatregelen, totdat ook de mensen die steeds gezagsgetrouw in alle maatregelen (anderhalve meter, mondkapje (ook wel muilkorf, bekpamper, of zoals ik noem moordvod), alleen essentiële winkels open, etcetera) hebben geloofd, eindelijk eens wakker worden.
Net zoals in Hitler-Duitsland: eerst mochten de Joden niet meer naar hun werk of naar school, vervolgens moesten ze naar opvangkampen zoals Westerbork en over de daaropvolgende maatregel hoef ik jullie niets meer te vertellen.
Het doel van de maatregelen anno 2021 is om jullie VRIJE WIL te breken. Dat jullie smekend om nog meer vaccins gaan vragen en dat het jullie niet meer uitmaakt wat ze in die vaccins stoppen.
Al in 2006 hebben mensen, dit plandemie-scenario voorspeld. Ik weet dat deze werkelijkheid een holografische werkelijkheid is, zoals die in de film (eigenlijk: documentaire) The Matrix (1999) haarfijn wordt beschreven, maar ik vind het op sommige momenten wel verdrietig hoe weinig mensen niet doorhebben dat er nauwelijks meer mensen overlijden aan het Coronavirus dan aan een griepvirus (2018) of de Mexicaanse griep (2010).
Dat de eenzaamheid en de depressieve gevoelens worden veroorzaakt, omdat mensen niet naar hun eigen angsten durven te kijken.
Goed, ik zal niet gaan prediken, want dat doen er al zoveel... 😉 Ik wil alleen maar zeggen dat je iedereen in je omgeving, die nog steeds gelooft in de betrouwbaarheid van de overheid, hem of haar een paar goede vragen kan meegeven.
Laat die hersens maar eens kraken, dan kun jij ze uitleggen dat dat cognitieve dissonantie is en dat het dan eindelijk hartstikke goed met hen gaat: eindelijk gaan ze ECHTE VRAGEN stellen. Nou, en nu snel aan de gang met je missie!

Laten wij het zo ver komen, dat de geschiedenis zich gaat herhalen? Een AVONDKLOK zal worden ingesteld, net als in de oorlogsjaren!

Wir haben es nicht gewusst? Zeiden ze in 1940/45 ook al!



Laten we stoppen met TESTEN, en als je je ziek voelt, gewoon thuisblijven! Of krijgen die mensen, die zich laten testen, hiervoor betaald, om zich te laten afbeulen, door een wattenstaafje?





Geen opmerkingen:

Een reactie posten