Translate

13 januari, 2021

De hoax, enkele feiten

Overal ter wereld blijken er nieuwe varianten van het hoax virus, dat niet meer is dan een griepje, op te duiken. Nu is er in Japan een variant opgedoken, genaamd sushi, in Frankrijk noemen ze het boursin, en het vaccin hebben ze ook al klaar, ze noemen dat du pain, du vin. De Nederlandse variant heet Heineken, en het vaccin heet paracetamol.

WAAROM

Waarom zijn de maatregelen ERGER dan het virus zelf?
Waarom gaan die dictatoren in Den Haag gewoon door met die onzinnige maatregelen?
Eerst moest de horeca dicht, de cijfers bleven stijgen, dus dat was niet de oorzaak, zoals een blinde zelfs nog kan zien.Dus horeca kan op de ouderwetse manier gewoon weer open!!
Vervolgens kregen we een (adembenemende) MOORDVODPLICHT (sommigen noemen het bekpamper of muilkorf), maar ook hiermee bleven de cijfers de lucht in te gaan, dit is eenvoudig te verklaren! Je ademt je eigen vieze uitlaatgassen gewoon weer in, in plaats van frisse zuurstof. Met als gevolg dat je hierdoor een blijvende hersenbeschadiging kunt oplopen! Dus gewoon af met die milieuvervuilende moordvodden. Als die ziekte echt zo gevaarlijk was, hadden ze die moordvodden wel bij het chemisch afval moeten aanbieden, en niet doodleuk op straat rond laten slingeren, vanwege toename besmettingsgevaar!!!!
Vervolgens moest MKB sluiten, maar nog steeds geen verbetering. Je mag wel helderziende blind zijn, om in te zien, dat al die maatregelen van dictatoren Marx en Snuifje, helemaal niets uithalen! En nu willen ze zelfs die maatregelen nog gaan verlengen?? Ik snap daar de logica niet van. Zal wel de logica zijn, van een dictator, met het IQ van een schaap?
Gewoon weer terug naar het normaal, zoals het voor 2020 was, lijkt mij de beste oplossing. Wordt je dan besmet, gewoon ff lekker thuis uitzieken, want daar wordt je immuunsysteem alleen maar sterker van! Vroeger, als een klasgenoot van mij mazelen had, moest ik maar daar gaan spelen, was ik er na een paar weken ook vanaf! Waar zijn die medische wetenschappers van vroeger gebleven? Hoeven ze tegenwoordig die eed niet meer af te leggen, om een zieke weer gezond te maken, of leggen ze nu een eed af, om een gezonde ziek te maken?
Waarom niet de grootste bron van besmetting, de teststraten, sluiten??? Zijn we ook in een keer van het hele HOAX gedoe af!!!!

VACCIN

Waarom zullen wij het vaccin nemen, als je na het nemen als je op de IC beland?
Waarom zullen wij het vaccin nemen, als we toch niet meer teruggaan, naar het normaal van voor 2020?
Waarom zullen wij het vaccin nemen, als het niet zonder risico's is?
Is de griep nu uitgeroeid, of is corona de griep?
Hoe komen die cijfers zo hoog, terwijl de ziekenhuizen leeg staan? Maar de cijfers zijn niet hoger, in bijna een jaar tijd, dan in een normale griepseizoen, in een paar maand. Ik heb diverse keren bij een ziekenhuis in de buurt gestaan, komt er een ambulance binnen (licht en geluid), wat doen die gasten, lopen gewoon naar binnen, als ze al een patient hadden, lieten ze die gewoon aan zijn lot over, maar volgens mij was die ambulance gewoon leeg! LEEG! Dus gewoon even LEEG over straten te laten rijden,met licht en geluid, lijkt het alsof ze het druk hebben, maar ondertussen zitten ze wel in de kantine te kaarten, uit verveling! Een paar auto's lenen van autobedrijven uit de omgeving, en de parking lijkt vol. Je zet vervolgens kartonnen poppen in de wachtruimte neer, zodat het binnen ook druk lijkt.
Ja, de ziekenhuizen hebben het zo druk, dat ze tijd over hebben, om te dansen!





Vervolgens laat je een vrouw de lijken opruimen?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten