Translate

23 augustus, 2020

Het Maliveld

POLITIE EENHEID DEN HAAG

Zij schrijven op hun FB pagina:
Nieuwsgierig naar wat de politie nou precies doet tijdens demonstraties? We leggen het graag uit! Agenten met de 'platte pet', de mobiele eenheid of agenten in burgerkleding, allemaal hebben ze een specifieke rol tijdens demonstraties.

Demonstreren is een grondrecht. Om demonstraties veilig te laten verlopen zijn we zichtbaar aanwezig (en onzichtbaar, undercovers, ook wel Romeo's (mannelijk) en Julia's Vrouwelijk) genoemd. Deze gaan vaak de politie te lijf, om rellen uit te lokken).
Laten we deze Romeo's even beroemd maken? Het bericht gaat onder de afbeelding verder.



De agent ‘met platte pet’ heeft contact met de demonstranten en houdt in de gaten of alles veilig en volgens afspraak verloopt. Is dit niet het geval, dan treedt hij op (Vaak zijn het Romeo's, die contact hebben met de politie).

Bij demonstraties worden ook agenten ingezet die zijn getraind als lid van de Mobiele Eenheid. Zij dragen een uniform dat iets afwijkt van het normale politieuniform. De leden van de Mobiele Eenheid werken in groepsverband en zijn aanwezig om een demonstratie ordelijk en veilig te laten verlopen.

Op het moment dat er ongeregeldheden of openbare ordeverstoringen dreigen (uitgelokt door Romeo's), kan er worden opgeschaald. De leden van de Mobiele Eenheid dragen dan hun helm, beenkappen en een schild. Vaak is dit het moment waarop het publiek wordt gevraagd om van een locatie te vertrekken.

We zetten ook paarden in tijdens demonstraties. Vanaf een paard hebben ruiters goed overzicht. Mocht het uit de hand lopen dan kunnen de paarden relschoppers dwingen een bepaalde kant op te lopen of een groep uit elkaar jagen.

Surveillancehonden kunnen worden ingezet als het tijdens een demonstratie op ongeregeldheden uitdraait. Vaak is hun aanwezigheid al genoeg. Mocht het toch mis gaan dan komen ze in actie.

De Aanhoudingseenheid (AE) loopt meestal in burgerkleding tussen demonstranten. Zo vallen ze niet op en kunnen ze zien of er strafbare feiten gepleegd worden en wie de onruststokers zijn. Het doel van de AE is om de grootste raddraaiers te isoleren en te arresteren en zo de rust te herstellen.

Den Haag 20-08-2020 Een onschuldig nietsvermoedend stelletje zit rustig te genieten van het weer totdat de politie (Romeo's) een gewelddadige aanslag op hen pleegt.

De vrouw wordt terwijl ze op de grond ligt geschopt en daarna wordt ze voluit in haar rug (nieren) geslagen met een PLOERTENDODER (uitschuifbaar gevechtswapen, verboden wapenbezit inNEDERLAND). Op de VIDEOBEELDEN is te zien dat de politieagent in BURGERKLEDING volledig uit alle macht uithaalt om haar zo hard mogelijk te slaan.

Nierfalen is dodelijk! De politie pleegt hier feitelijk een aanslag die had kunnen lijden tot moord (aanklacht indienen).

Dit valt in geen enkel opzicht te verdedigen of goed te praten. In een demo(N)cr(E)atische (gevormd door de duivel (SATAN) rechtsstaat als Nederland zou dit niet moeten kunnen gebeuren.

Hoe leg je aan je kinderen uit dat ze vanaf nu voor hun leven moeten vrezen van de politie?

VREEDZAME PROTESTEN WORDEN VERSTOORD

Bewijzen zijn er meer dan genoeg. RT-Dutch was live aanwezig (22 augustus in Den Haag, bij een protesttegen KINDERHANDEL EN KINDERMISBRUIK (Nederland staat bekend als nummer 3 van de wereld).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten