Translate

27 augustus, 2020

De reden voor 1,5 meter afstand? Zou dit het zijn?

Volgens mij willen ze ons allemaal ziek hebben, om ons allemaal te kunnen vaccineren. Volgens onderzoekers bestaat dit vaccin al tientallen eeuwen, namelijk een KNUFFEL!!!!!!Bericht gaat onder de foto verder.



De gemiddelde lengte van een knuffel tussen twee personen is 3 seconden. Maar de onderzoekers hebben iets fantastisch ontdekt. Wanneer een knuffel 20 seconden duurt, is er een therapeutisch effect op lichaam en geest. De reden is dat een oprechte omhelzing een hormoon produceert genaamd 'oxytocine', ook wel bekend als het liefdeshormoon. Deze stof heeft veel voordelen in onze fysieke en mentale gezondheid, helpt ons o.a. om te ontspannen, veilig te voelen en onze angsten en angst te kalmeren. Deze heerlijke verdoving wordt gratis aangeboden elke keer als we iemand in onze armen hebben, die een kind wiegt, die een hond of een kat koestert, dat we dansen met onze partner, hoe dichter we bij iemand komen of simpelweg de schouders vasthouden van een vriend.

Een beroemde quote van PSYCHOTERAPEUT VIRGINIA SATIR zegt: "We hebben 4 knuffels per dag nodig om te overleven. We hebben 8 knuffels per dag nodig voor onderhoud. We hebben 12 knuffels per dag nodig voor groei." Of die exacte aantallen wetenschappelijk bewezen zijn moet nog worden gezien, maar er is veel wetenschappelijk bewijs in verband met het belang van knuffels en fysiek contact. Hier zijn enkele redenen waarom we moeten knuffelen".

1. STIMULATEN OXYTOCIN

Oxytocine is een neurotransmitter die werkt op het limbische systeem, het emotionele centrum van de hersenen, het bevorderen van gevoelens van tevredenheid, het verminderen van angst en stress en zelfs het maken van zoogdieren monogaam. Het is het hormoon dat verantwoordelijk is voor ons allen vandaag. Zie je dit kleine juweeltje komt vrij tijdens de bevalling, waardoor onze moeders alle ondraaglijke pijn vergeten die ze doorstaan hebben ons uit hun lichaam verdreven en waardoor ze nog steeds lief willen hebben en tijd met ons doorbrengen. Nieuw onderzoek van de Universiteit van Californië suggereert dat het een soortgelijk beschavingseffect heeft op menselijke mannetjes, waardoor ze aanhankelijker en beter zijn in het vormen van relaties en sociale band. En het verhoogde de libido en seksuele prestaties van proefpersonen dramatisch. Als we iemand knuffelen, wordt oxytocine door onze hypofyse in ons lichaam vrijgelaten, waardoor zowel onze hartslag als onze cortisol levels verlaagt. Cortisol is het hormoon dat verantwoordelijk is voor stress, hoge bloeddruk en hartziekten.

2. CULTIVATEN GEDULD

Verbindingen worden bevorderd wanneer mensen de tijd nemen om elkaar te waarderen en te erkennen. Een knuffel is een van de makkelijkste manieren om waardering en erkenning van een ander te tonen. De wereld is een drukke drukte van de drukte en we haasten ons voortdurend naar de volgende taak. Door te vertragen en een moment te nemen om oprechte knuffels aan te bieden gedurende de dag, profiteren we van onszelf, anderen en cultiveren we beter geduld in onszelf.

3. VOORKOMSTEN ZIEK

Genegenheid heeft ook een directe reactie op de vermindering van stress die veel ziekten voorkomt. Het Touch Research Instituut van de Universiteit van Miami School of Medicine zegt dat het meer dan 100 studies heeft uitgevoerd naar aanraking en bewijs heeft gevonden van significante effecten, waaronder snellere groei van vroegtijdige baby's, verminderde pijn, verminderde auto-immuunziekte symptomen, verlaagde glucose bij kinderen met diabetes en verbeterde immuunsystemen bij mensen met kanker.

4. STIMULATEN THYMUS GLAND

Knuffels versterken het immuunsysteem. De zachte druk op het borstbeen en de emotionele lading die hierdoor ontstaat activeert het Solar Plexus Chakra. Dit stimuleert de thymusklier, die de aanmaak van witte bloedcellen regelt en balanceert, die je gezond houden en ziektevrij.

5. COMMUNICATIE ZONDER WOORD TE ZEGGEN

Bijna 70 procent van de communicatie is nonverbaal. De interpretatie van lichaamstaal kan gebaseerd zijn op een enkel gebaar en knuffelen is een uitstekende methode om jezelf nonverbaal te uiten naar een ander mens of dier. Ze kunnen niet alleen de liefde en zorg voelen in jouw omhelzing, maar ze kunnen eigenlijk ontvankelijk genoeg zijn om het door te geven aan anderen op basis van jouw initiatief alleen.

6. ZELFSTEEM

Knuffelen bevordert eigenwaarde, vooral bij kinderen. Het tactiele gevoel is belangrijk bij baby's. Een baby herkent zijn ouders aanvankelijk door aanraking. Uit de tijd dat we geboren worden laat de aanraking van onze familie ons zien dat we geliefd en speciaal zijn. De verenigingen van eigenwaarde en tactiele sensaties uit onze beginjaren zitten nog steeds als volwassenen in ons zenuwstelsel. Het knuffels dat we kregen van onze mama en papa tijdens het opgroeien blijven op celniveau bedrukt, en knuffels herinneren ons daar somatisch aan. Knuffels verbinden ons daarom met ons vermogen om zelfliefde te hebben. Bovendien ontwikkelt iedere pasgeborene een immuunsysteem, door de ingrediënten van moedermelk.

7. STIMULATEN DOPAMINE

Alles wat iedereen doet is het beschermen en triggeren van dopamine flow. Lage dopamine levels spelen een rol bij de neurodegeneratieve ziekte Parkinson en stemmingsstoornissen zoals depressie. Dopamine is verantwoordelijk voor het geven van dat feel-good gevoel, en het is ook verantwoordelijk voor motivatie! Knuffels stimuleren hersenen om dopamine vrij te geven, het plezierhormoon. Dopamine sensoren zijn de gebieden die veel drugs stimuleren zoals cocaïne en methamfetamine doelwit. De aanwezigheid van een bepaalde soorten dopamine receptoren wordt ook geassocieerd met sensatie zoekende.

8. STIMULATEN SEROTONIN

Reiken en knuffelen brengt endorfines en serotonine vrij in de bloedvaten en de vrijgegeven endorfine en serotonine zorgen voor plezier en negeren pijn en verdriet en verkleinen de kansen op hartproblemen, helpt om overtollig gewicht te bestrijden en verlengt het leven. Zelfs het knuffelen van huisdieren heeft een rustgevend effect dat het stressgehalte vermindert. Knuffelen voor een verlengde tijd tilt je serotoninegehalte op, verhoogt de sfeer en creëert geluk.

9. PARASYMPATHETISCHE BALANS

Knuffels brengen het zenuwstelsel in balans. De huid bevat een netwerk van kleine, ei-vormige drukcentra genaamd Pacijnse bloedlichaampjes die aanraking kunnen voelen en die via de vaguszenuw in contact komen met de hersenen. De galvanische huidreactie van iemand die een knuffel krijgt en geeft, toont een verandering in huidgedrag. Het effect in vocht en elektriciteit in de huid wijst op een evenwichtiger toestand in het zenuwstelsel - parasympathisch.
Omarm, omarm met je hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten